KOKOŠJA JUHA
Dobra kokošja juha može dobro djelovati na raspoloženje.
Kokošja juha
Upotrijebimo čitavu kokoš. Pečemo cijeli luk, mrkvu, celer, peršin, crnu repu, list celera, list peršina, malo češnjaka, listovi kelja, malo popržiti staviti kokoš i zalijati vodom, posoliti i popapriti.
Kad je kokoš kuhana, juhu procijediti.
Ova juha može biti bistra ili možete staviti u juhu i domaće rezance po želji.
PILEĆA JUHA
Vrijeme je za juhe, stiglo je hladnije vrijeme, prehlade, viroze, juhe dobro djeluju na dobro raspoloženje.
Pileća juha
4 osobe
200 g pilećeg filea tanko sjeckanog, dodati sjeckani luk, mrkvu, pastrnjak, peršin, celer, malo sjeckane paprike i sjeckani kupus. Sve miješati i dodati začine sol, papar, suhi peršin i bosiljak. Dodati vode prema potrebi. Mogu se dodati kuhani rezanci ili prethodno kuhana riža.
PAČJA JUHA
Pačje meso je najukusnije ako je pravilno pripremljeno.
Patka
Dan ranije začinite patku, u patku stavite luk i češnjak. Posolite i nauljite patku, dodajte papar, crvenu papriku, bosiljak, peršin. Drugi dan izvadite luk i češnjak i kuhajte patku. Dodati vode prema potrebi. Mogu se dodati kuhani rezanci ili prethodno kuhana riža.
Nužni kolačići su apsolutno neophodni za pravilno funkcioniranje web stranice. Ova kategorija uključuje samo kolačiće koji osiguravaju osnovne funkcionalnosti i sigurnosne značajke web stranice. Ovi kolačići ne pohranjuju nikakve osobne podatke.
Svi kolačići koji možda nisu osobito potrebni da web stranica funkcionira i koriste se posebno za prikupljanje osobnih podataka korisnika putem analitike, oglasa, drugog ugrađenog sadržaja nazivaju se nepotrebnim kolačićima. Obvezno je nabaviti pristanak korisnika prije pokretanja ovih kolačića na vašoj web stranici.